Logo_sort_grå_265x230px
VIRKSOMHEDER

Firmaaftale

Med en firmaaftale behøver I ikke længere at bruge unødvendig tid på at lede efter transportmuligheder. Hos LIMO GROUP kan vi klare det hele.

Vi gør det simpelt for jer

firmaaftale

Hos LIMO GROUP har I som virksomhed mulighed for at oprette en firmaaftale. På den måde slipper I for at bruge unødvendig tid på at lede efter transportmuligheder, hver gang I får besøg af kunder, forretningsforbindelse eller nogle af jeres egne medarbejderne skal transporteres.

Har I faste turer, I skal have kørt med jævne mellemrum, får I naturligvis altid en fast pris. Det kan være mellem jeres virksomhed og lufthavnen, men kan naturligvis også være mange andre former for transport mellem faste destinationer. Med vores effektive og simple bookingsystem bliver det nemt for jeres medarbejderer at booke jeres transport. Vores firmaaftale er naturligvis også for virksomheder, der har mange forskellige destinationer henover året. Her skal prisen dog aftales fra gang til gang. Men fælles for alle er, at jo flere turer I booker, jo mere konkurrencedygtige priser kan der laves.

Skræddersyede løsninger!

Er I interesseret i at høre mere om vores firmaaftaler? Så kontakt os gerne, så vi sammen kan tage en snak om, hvad jeres behov er.

Flåde

Vores køretøjer

På nuværende har vi hos LIMO GROUP chauffører og køretøjer i både København og Jylland, så vi kan være der, hvor I, som virksomhed, har brug for os.

Se hele vores flåde

Limo Group - Persontransport i høj kvalitet

Komfortable køretøjer

Firmaaftale

Samarbejde om ét fælles mål

En firmaaftale hos LIMO GROUP er, for os, meget mere end blot en firmaaftale.

Det er et samarbejde, hvor vi arbejder sammen om et fælles mål. Et samarbejde baseret på tillid og respekt og som har til hovedformål at skabe fordele for begge parter. Vi tilbyder et simpelt og nemt bookingsystem, komfortable og rummelige biler, hvor det er muligt at slappe af og kun fokusere på det I har brug for, og så har vi i vores bookingsystem integreret kortbetaling, så I som kunde aldrig skal bekymre jer om betalingen under transporten.

Simpelt og nemt

Firmaaftale - Bookingsystem

Hos LIMO GROUP har vi et nemt og effektivt bookingsystem, som står til rådighed for jeres virksomhed. Det gør det nemt, når I har brug for kørsel. I ved, hvor I skal henvende jer, og I kender altid prisen på forhånd.

Vores online bookingsystem gør jeres hverdag mere simpel og sparer jer for mange timers mailkorrespondance og telefonopringninger.

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering.

Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.