• da
  • en

Mere end 24 års erfaring

Siden starten har vi kørt med sportsstjerner, præsidenter, direktører, rejsemontører,
konferencegæster, turister og alt derimellem. Vi har løst opgaver for stort set alle typer organisationer:
Virksomheder, det offentlige, ministerier, ambassader, rejsebureauer, hoteller og events. Vi kan også løse din.

Kompromisløs service og tilfredse kunder

Hos LIMO GROUP handler det om mennesker – ikke kun om transport. Her får du komplette, gennemkoordinerede og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet.
Vi vil levere markedets bedste produkt; den bedste service og den bedste kvalitet -til yderst attraktive priser. Altid til rette tid og på rette sted, og som en værdig og professionel repræsentant for vores kunder.
Vores ambition er kontinuerlig at udvide og videreudvikle vores services, så vi bliver danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner på persontransport-området.

Miljø

Hos Limo Group Denmark er vi bevidste om det særlige miljømæssige ansvar, der påhviler transportsektoren, og de miljømæssige udfordringer, som branchen står overfor både nu og i fremtiden.
Vi bestræber os løbende på at reducere vores forbrug af ressourcer og skabe en grønnere profil. For at minimere vores forbrug af brændstof og udslip af CO2 udskifter vi løbende vores køretøjer i takt med at mere miljørigtige biler kommer på markedet.

Hent vores Brochurer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram