Logo_sort_grå_265x230px
SERVICE OG KVALITET I HØJSÆDET

Vores services

Vi ser din opgave som en helhed. Både i forhold til vores ressourcer og den sammenhæng, vi skal indgå i. På den måde kan vi lave de bedste løsninger – til de skarpeste priser. Og du kender altid prisen på forkant.

TRANSFER

Vi ved, at tiden er kostbar, og at selv få minutter kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Derfor sætter vi en ære i altid at komme til aftalt tid og gør vores bedste for at reducere eventuel ventetid til et absolut minimum.

Transporten foregår altid i nye, komfortable og rummelige køretøjer, og alle vores chauffører er høflige, præsentable og diskrete repræsentanter for din virksomhed. Service og kvalitet er i højsædet, og chaufførerne hjælper naturligvis altid med bagagen og gør deres yderste for at imødekomme gæsternes øvrige ønsker.

Limo Group - Persontransport i høj kvalitet

Service og kvalitet i højsædet

Et velfortjent hvil!

Lufthavnstransport

Hos Limo Group har vi stor erfaring med Lufthavnstransport i hele Danmark. Vi står gerne for transporten til og fra lufthavnen. Vores biler er komfortable og rummelige og giver mulighed for et velfortjent hvil, så der er mere energi, når man når frem til sine møder, eller når man kommer hjem til familien efter en hård tur.

Har jeres virksomhed ofte forretningsforbindelser, kunder eller medarbejdere der flyver til eller fra Billund Lufthavn, CPH lufthavn, Århus Lufthavn, Aalborg Lufthavn og Midtjyllands Lufthavn, kan det være en fordel med en firmaaftale.

Se mere om firmaaftaler.

V.I.P

Al V.I.P. kørsel varetages af vores faste, topprofessionelle og præsentable chauffører, der som nogle af de eneste i landet er godkendt til kørsel med repræsentanter for ”det officielle Danmark”. Chaufførerne er sikkerhedsgodkendte af PET, og gennemgår hvert år Rigspolitiets kørekurser. Siden 1999 har vi blandt andet haft Udenrigsministeriet på vores kundeliste, der udtrykker stor tilfredshed med samarbejdet.

Limo Group Denmark har specialiseret sig i transport af udøvende kunstnere i forbindelse med afholdelse af koncerter, foredrag, forestillinger og shows. Vores services omfatter naturligvis afhentning i for eksempel lufthavn, på hotel eller hjemme adresse, og inkluderer udover persontransport også transport af bagage og eventuelt udstyr. Vi råder over køretøjer af forskellig størrelse og kan imødekomme de fleste krav i forhold til kapacitet og rummelighed.

Working online. Side view of a busy middle aged businesswoman using laptop while sitting on

Højeste standarder

Vi følger dig hele vejen!

LIMO GROUP - roadshow

ROADSHOW

Limo Group Denmark sørger for, at du når dine møder rundt omkring i byen eller i det ganske land til rette tid og sted. Chaufføren er din samarbejdspartner og højre hånd undervejs. De sørger for løbende at holde sig ajour med blandt andet trafikforhold, flyafgange, kødannelser og vejarbejde, så du undgår forsinkelser i dagens program.

Din chauffør står til rådighed – også mens du er til møde – og er derfor klar til at køre, når du er. Slutter mødet tidligere end planlagt, eller har du et pludseligt ærinde et andet sted, kan du komme af sted her og nu og undgår dermed kostbar spild- og ventetid.

BUSKØRSEL

Bilparken inkluderer både almindelige, moderne og behagelige turistbusser såvel som ekstrarummelige og luksuriøse VIP-busser.

I VIP-busserne er der ekstra fokus på komfort og rejseglæde, og udstyr som pilotsæder, fladskærms-tv, dvd-afspiller, trådløs mikrofon, køleskab og kaffemaskine er med til at gøre transporten til en behagelig oplevelse og muliggør desuden afholdelse af eventuelle møder og konferencer undervejs.

Vores busservices henvender sig til både virksomheder, foreninger og organisationer.

Fokus på komfort og rejseglæde

Vores priser

Prismæssigt koster det lidt ekstra at køre med os, fremfor en almindelig taxa. Men vi kender også vigtigheden af at udnytte alle ressourcerne bedst muligt. Og for os er spørgsmålet, om din tid kunne være bruget mere fordelagtigt end at stå og vente på en almindelig taxa. 

Hos Limo Group opnår du en langt større fleksibilitet, og ikke mindst, en højere service. Kontakt os for prisforespørgsel eller book direkte.

Businessman with tablet sitting on back seats in car, working

Hent vores brochure

Vestas

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering.

Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.