• da
  • en

Audi e-tron

4
4
Limo Group, første Limousine firma i Danmark, med en 100% elbil, fra en af de førende bilfabrikker i Europa.

Audi e-tron giver dig køreglæde og luksus, uanset om du kører i byen eller ude på landet. Audi e-tron er en fantastisk og fuldelektrisk SUV.

Mercedes-Benz S-klasse

3
3
Som passager i Mercedes-Benz´ S-Klasse, vil du opleve enhver tænkelig komfort, du som rejsende på første klasse kan forvente. Her forenes traditionel elegance og den højeste luksus.

Kabinen er på en og samme tid eksklusiv salon i udsøgte materialer og multifunktion arbejdsplads.
Det superbe er standart.

Mercedes-Benz V-klasse

6
6
Med Mercedes-Benz V-Klasse, får du det ultimative køretøj når det kommer til VIP- transport.

Rummeligheden og det fleksible kabinekoncept i denne MPV, sikrer dig velvære og komfort -også på de lange strækninger.

Vælg transport i verdensklasse.

Mercedes VIP minibus

16
16
Vores VIP busser er spækket med udstyr med alt, hvad hjertet begærer. Så du får en komfortabel og luksuriøs køreoplevelse.

Med en VIP bus får du en suveræn køreoplevelse, til transportere af kunder, kolleger, eller forretningsforbindelser, vi er parate til at løfte opgaven for dig. Vores chauffører sørger for en tryg og sikker tur.

Stor VIP bus

25
25
VIP-bussen er fyldt med en masse fede features, som er med til at gøre din køretur til en lidt mere speciel oplevelse. Med denne buskørsel kan du bare slappe af og nyde turen, hvor din absolutte komfort er i højsædet

Vores professionelle og servicemindede chauffører i uniform har alle de lovpligtige uddannelser og er underlagt køre- og hviletidsbestemmelser, der er jeres garanti for I kommer trygt og sikkert frem på turen.

Stor Business class bus

49
49
Busserne er udstyret med alt tænkeligt udstyr og godkendt efter de nyeste sikkerheds- og miljøregler.
Vores busser kan indrettes efter individuelle behov og ønsker.
Vores professionelle og servicemindede chauffører i uniform har alle de lovpligtige uddannelser og er underlagt køre- og hviletidsbestemmelser, der er jeres garanti for I kommer trygt og sikkert frem på turen.

userbriefcase linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram