Logo_sort_grå_265x230px
LUFTHAVNSTRANSPORT

Århus Lufthavn

Hos LIMO GROUP har vi specialiseret os i lufthavnstransport til og fra Århus Lufthavn. Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en komfortabel og behagelig rejseoplevelse uden bekymringer.

TRANSFER TIL OG FRA ÅRHUS LUFTHAVN

Hos LIMO GROUP har vi mere end 25 års erfaring med persontransport i høj kvalitet og har stor erfaring med lufthavnstransfer til og fra Århus Lufthavn.

Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en komfortabel og behagelig rejseoplevelse uden bekymringer.

Vi kører i komfortable og rummelige biler som giver mulighed for et velfortjent hvil, så der er mere energi, når du når frem til dine møder, arrangementer, eller når du kommer hjem til familien efter en hård tur.

Vi kommer altid i god tid og, hos LIMO GROUP, er det en selvfølge, at du ankommer til din destination i rette tid.

Limo Group - Persontransport i høj kvalitet

Service og kvalitet i højsædet

Ankomsthallen i Århus lufthavn. Med en firmaaftale hos LIMO GROUP, så ved du altid, hvor du skal henvende dig, når du har brug for persontransport i højeste kvalitet

Vi venter på dig

Persontransport til og fra Billund Airport

Ankomsthallen Århus Lufthavn

Vores chauffører venter i ankomsthallen i Århus Lufthavn med et tydelig skilt, der indeholder dit navn eller logo. På den måde er det let at se, hvor du skal henvende dig.

Sammen med chaufføren går I til det bestilte køretøj, som naturligvis kun vil være tilgængelig for dig, din familie eller din gruppe.

Se vores køretøjer under vores flåde

Booking lufthavnstransfer

Hos LIMO GROUP har vi specialiseret os i lufthavnstransfer til og fra Århus Lufthavn.

Har du ofte forretningsforbindelser, kunder eller medarbejdere der flyver til eller fra lufthavnen i Århus, kan vi anbefale at lave en firmaaftale hos LIMO GROUP.

Med en firmaaftale får du mulighed for at benytte vores brugervenlige bookingsystem. Det er nemt og enkelt at booke transporten, du kender altid prisen på forhånd, og du undgår samtidig de lange taxakøer i lufthavnen.

Working online. Side view of a busy middle aged businesswoman using laptop while sitting on

Online booking

Let adgang til hele verdenen

LIMO GROUP - roadshow

Århus Lufthavn

Fra Billund Lufthavn har du let adgang til og fra hele verdenen, men sådan har det ikke altid været.

Lufthavnen åbnede tilbage i 1964 i en gammel hangar med et enkelt kontroltårn og en asfalteret start- og landingsbane på 1.660 meter. Siden har Billund Lufthavn, som den hed på daværende tidspunk, oplevet stor vækst og har løbende udvidet fra kun to indenrigsafgange om dagen til at sende deres passagerer til destinationer i hele verdenen.

I dag hedder lufthavnen Billund Airport og med direkte flyvninger til mere end 90 destinationer, en passagerterminal 40.000 m2 og 3,5 millioner passagerer om året, kan Billund Lufthavn godt kaldes for Vestdanmarks internationale lufthavn.

Vestas

lufthavnstransport

Hos LIMO GROUP tilbyder vi persontransport i høj kvalitet til og fra alle Danmarks lufthavne. Vi har biler placeret i hele Danmark, hvilket giver os muligheden for, ved indenrigsflyvninger, både at bringe vores kunder til lufthavnen og afhente dem igen et andet sted i landet. På den måde har du som kunde kun brug for en leverandør af persontransport, hvilket gør det nemmere at få logistikken til at gå op i en højere enhed.

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering.

Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.