Logo_sort_grå_265x230px
LUFTHAVNSTRANSPORT

CPH Lufthavn

Hos LIMO GROUP er vi specialiseret i lufthavnstransport til og fra CPH Lufthavn. Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en komfortabel og behagelig rejseoplevelse uden bekymringer.

TRANSFER TIL OG FRA København Lufthavn

Hos Limo Group har vi mere end 25 års erfaring med persontransport i højeste kvalitet og har stor erfaring med lufthavnstransport til og fra Københavns Lufthavn (CPH).

Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en bekymringsfri, komfortabel og behagelig rejseoplevelse.

Vi sætter en ære i kun at bruge  komfortable og rummelige biler, som giver mulighed for et velfortjent hvil, så der er mere energi, når du når frem til dine arrangementer og møder, eller når du kommer hjem til dine kære efter en hård tur.

Vi kender vigtigheden af punktlighed, kommer altid i god tid og, hos LIMO GROUP, er det en selvfølge, at du ankommer til din destination i rette tid.

Limo Group - Persontransport i høj kvalitet

Service og kvalitet i højsædet

Vi venter på dig

Persontransport til og fra Billund Airport

Ankomsthallen CPH Lufthavn

Vores chauffører venter i ankomsthallen i København Lufthavn (CPH) med et velkomstskilt, der indeholder dit logo eller navn. På den måde er det let at se, hvor du skal henvende dig, når du lander i lufthavnen.

Sammen med chaufføren går I til det bestilte køretøj, som naturligvis kun vil være tilgængelig for dig, din familie eller din gruppe.

Se vores køretøjer under vores flåde

Booking lufthavnstransfer

Hos LIMO GROUP har vi specialiseret os i lufthavnstransport til og fra Københavns Lufthavn (CPH).

Har du ofte forretningsforbindelser, kunder eller medarbejdere der flyver til eller fra Københavns Lufthavn (CPH), kan vi anbefale at lave en firmaaftale hos LIMO GROUP.

Med en firmaaftale får du mulighed for at benytte vores brugervenlige bookingsystem. Det er nemt og enkelt at booke transporten til og fra lufthavnen, du kender altid prisen på forhånd, og du undgår samtidig at skulle spilde din tid på at vente på en taxa i lufthavnen.

Working online. Side view of a busy middle aged businesswoman using laptop while sitting on

Online booking

Let adgang til hele verdenen

LIMO GROUP - roadshow

København Lufthavn (CPH)

Københavns Lufthavn (CPH) er nordens største og travleste lufthavne. Her servicerer den udover København, Sjælland og Øresundsregionen også store dele af Sydsverige.

Lufthavnen blev grundlagt tilbage i 1925, som Kastrup Lufthavn og er en af de ældste internationale lufthavne i Europa.

Lufthavnen består af tre terminaler, har 22,1 millioner rejsende og har ikke mindre end 160 destinationer på rutekortet.

 

Vestas

lufthavnstransport

Hos LIMO GROUP tilbyder vi persontransport i høj kvalitet til og fra alle Danmarks lufthavne. Vi har biler placeret i hele Danmark, hvilket giver os muligheden for, ved indenrigsflyvninger, både at bringe vores kunder til lufthavnen og afhente dem igen et andet sted i landet. På den måde har du som kunde kun brug for en leverandør af persontransport, hvilket gør det nemmere at få logistikken til at gå op i en højere enhed.

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering.

Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.