Logo_sort_grå_265x230px
LUFTHAVNSTRANSPORT

Midtjyllands Lufthavn

Hos LIMO GROUP har vi specialiseret os i lufthavnstransport til og fra Midtjyllands Lufthavn. Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en komfortabel og behagelig rejseoplevelse uden bekymringer.

TRANSFER TIL OG FRA MIDTJYLLANDS LUFTHAVN

Hos Limo Group har vi mere end 25 års erfaring med persontransport i høj kvalitet og har stor erfaring med lufthavnstransport til og fra Midtjyllands Lufthavn.

Vores erfarne chauffører tager sig af alle dine transportbehov og sikrer dig en komfortabel og behagelig rejseoplevelse uden bekymringer.

Vi kører i komfortable og rummelige biler som giver mulighed for et velfortjent hvil, så der er mere energi, når du når frem til dine møder, arrangementer, eller når du kommer hjem til familien efter en hård tur.

Vi kommer altid i god tid og, hos LIMO GROUP, er det en selvfølge, at du ankommer til din destination i rette tid.

Limo Group - Persontransport i høj kvalitet

Service og kvalitet i højsædet

Vi venter på dig

Persontransport til og fra Billund Airport

Ankomsthallen Midtjyllands Lufthavn

Vores chauffører venter i ankomsthallen et skilt, der indeholder dit navn eller logo. På den måde er det let at se, hvor du skal henvende dig.

Sammen med chaufføren går I til det bestilte køretøj, som naturligvis kun vil være tilgængelig for dig, din familie eller din gruppe.

Se vores køretøjer under vores flåde

Booking lufthavnstransfer

Hos LIMO GROUP har vi specialiseret os i lufthavnstransfer til og fra Midtjyllands Lufthavn.

Har du ofte forretningsforbindelser, kunder eller medarbejdere der flyver til eller fra lufthavnen i Billund, kan vi anbefale at lave en firmaaftale hos LIMO GROUP.

Med en firmaaftale får du mulighed for at benytte vores brugervenlige bookingsystem. Det er nemt og enkelt at booke transporten, du kender altid prisen på forhånd, og du undgår samtidig de lange taxakøer i lufthavnen.

Working online. Side view of a busy middle aged businesswoman using laptop while sitting on

Online booking

Let adgang til hele verdenen

LIMO GROUP - roadshow

Midtjyllands Lufthavn

Midtjyllands Lufthavn, også kendt som Karup lufthavn, er beliggende i Midtjylland.

Lufthavnen har op til 8 afgange mellem Midtjyllands Lufthavn og CPH Lufthavn. Flyvetiden er kun 50 minutter og det bliver derfor ikke nemmere at rejse mellem Midtjylland og ,Danmarks hovedstad, København.

Vestas

lufthavnstransport

Hos LIMO GROUP tilbyder vi persontransport i høj kvalitet til og fra alle Danmarks lufthavne. Vi har biler placeret i hele Danmark, hvilket giver os muligheden for, ved indenrigsflyvninger, både at bringe vores kunder til lufthavnen og afhente dem igen et andet sted i landet. På den måde har du som kunde kun brug for en leverandør af persontransport, hvilket gør det nemmere at få logistikken til at gå op i en højere enhed.

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering.

Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.