• da
  • en

TRANSFER

Vi ved, at tiden er kostbar, og at selv få minutter kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Derfor sætter vi en ære i altid at komme til aftalt tid og gør vores bedste for at reducere eventuel ventetid til et absolut minimum.

Transporten foregår altid i nye, komfortable og rummelige køretøjer, og alle vores chauffører er høflige, præsentable og diskrete repræsentanter for din virksomhed. Service og kvalitet er i højsædet,og chaufførerne hjælper naturligvis altid med bagagen og gør deres yderste for at imødekomme gæsternes øvrige ønsker.

ROADSHOW

Limo Group Denmark sørger for, at du når dine møder rundt omkring i byen eller i det ganske land til rette tid og sted. Chaufføren er din samarbejdspartner og højre hånd undervejs og sørger for løbende at holde sig ajour med blandt andet trafikforhold, flyafgange, kødannelser og vejarbejde, så du undgår forsinkelser i dagens program.

Din chauffør står til rådighed – også mens du er til møde – og er derfor klar til at køre, når du er. Slutter mødet tidligere end planlagt, eller har du et pludseligt ærinde et andet sted, kan du komme af sted her og nu og undgår dermed kostbar spild- og ventetid.

BUSKØRSEL

Bilparken inkluderer både almindelige, moderne og behagelige turistbusser såvel som ekstrarummelige og luksuriøse VIP-busser. I VIP-busserne er der ekstra fokus på komfort og rejseglæde, og udstyr som pilotsæder, fladskærms-tv, dvd-afspiller, trådløs mikrofon, køleskab og kaffemaskine er med til at gøre transporten til en behagelig oplevelse og muliggør desuden afholdelse af eventuelle møder og konferencer undervejs.

Vores busservices henvender sig til både virksomheder, foreninger og organisationer.

VIP

Al V.I.P. kørsel varetages af vores faste, topprofessionelle og præsentable chauffører, der som nogle af de eneste i landet er godkendt til kørsel med repræsentanter for ”det officielle Danmark”. Chaufførerne er sikkerhedsgodkendte af PET og gennemgår hvert år Rigspolitiets kørekurser.

Siden 1999 har vi blandt andet haft Udenrigsministeriet på vores kundeliste, der udtrykker stor tilfredshed med samarbejdet.

Limo Group Denmark har specialiseret sig i transport af udøvende kunstnere i forbindelse med afholdelse af koncerter, foredrag, forestillinger og shows.

Vores services omfatter naturligvis afhentning i for eksempel lufthavn, på hotel eller hjemadresse, og inkluderer udover persontransport også transport af bagage og eventuelt udstyr. Vi råder over køretøjer af forskellig størrelse og kan imødekomme de fleste krav i forhold til kapacitet og rummelighed.

Uanset hvilken størrelse køretøj der er behov for, foregår transporten altid i komfortable og veludstyrede biler, minibusser eller vans med professionelle og erfarne chauffører bag rattet.

Chaufførerne udviser altid diskretion i forhold til passagerne og overholder uden undtagelse de fastsatte tids- og kørselsplaner.

FLY

Vi flyver fra alle danske lufthavne og til destinationer over hele verden. Vi har mange års erfaring med flyvninger over hele verden og står klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst og mest effektivt løser dit transportbehov.

Vores services inkluderer alt lige fra almindelig taxaflyvning med 1-32 personer i fly til transport af grupper i luksuriøse private jets med elegant komfort og høj kvalitet.

Sikkerhed har højeste prioritet, og vores besætninger er naturligvis altid højtuddannede med mange års erfaring i bagagen. De er trænet i at håndtere enhver tænkelig situation og gør alt for at sikre dig og dine medpassagerer en behagelig og ikke mindst tryg rejse.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram